Dienstag, 26. Mai 2020

Tamno smedja boja kose

Beauty trendovi u svijet kose neprestano donose nove it boje i inovativne tehnike bojanja koje ih stvaraju. Nakon desetljeća koje je obilježio još uvijek popularni. Frizura u više boja je još uvijek vrlo popularna. Pogledajte super zabavnu kombinaciju pramenova na tamnoj kosi. Smeđa kosa je i najčešća prirodna boja žene, te su jako retke varijante da će nekome baš loše stajati.


Jednostavno treba joj se samo prepustiti i verovati joj, te i odabrati pravu nijasnu koja paše vašem temperamentu i karakteru. Nijanse ove boje kose moraju se savršeno uklopiti sa bojom vaših očiju i sa vašim tenom. Ako se odlučite za tamno smeđu boju, imajte u vidu da je sjaj od velikog značaja, kao i tekstura kose.


U slučaju da imate “neposlušnu“ kosu, prije farbanja je morate podvrgnuti tretmanu ravnanja kose. Zdrava i glatka kosa savršeno reflektuje svjetlost. Ovoga puta naše saradnice sa bloga Sjajna kosa vas vode kroz nedoumice i daju savete o farbanju kose u braon nijanse.


Tamno smedja boja kose

Tamno čokoladno braon boja kose izgleda predivno kada se prošara bogatim i divnim crveno bakarnim pramenovima. Kosi na kraju dodajte lokne i eto Vam zanimljive romantične frizure. Zamolila bih te za misljenje,kosa mi je tamno smedja , na polovini sam farbanjem radila ombre,i krajevi su sada otprilike neka prirodna nijansa sa malo zutila,srednji deo kose je otprilike 7-sa ruznom zlatno ridjom bojom. Kostenloser Versand verfügbar.


Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Kada želite tamniju nijansu kose, bitno je da uvijek imate na umu dužinu kosu i svoju visinu.


Kada imate dugu, tamnu kosu i dovoljno ste visoki, vaš izgled će biti elegantan. Međutim, ako ste niži, onda je nabolje da se odlučite za stepenastu, slojevitu frizuru. Kombinacija tamno svijetlih pramenova daje prirodan izgled vašem licu. Ako želite ovu frizuru, neophodno je da kosa bude ofarbana u svijetlo smeđu boju.


Na ovu boju izvlače se pramenovi koji su za dvije nijanse svjetliji od osnove. Ova boja kose ide odlično ukoliko imate beo ten, ali ništa gore ne izgleda ni uz taman ten. Ukoliko biste voleli da posvetlite svoju kosu, ali ipak da ne budete previše svetli, onda je boja lešnika idealno rešenje za vas. Ova boja se pri pranju mnogo manje izbeljuje nego neka druga boja kose. Njezina trenutačna tajna oblikovanja: savršena postupnost prijelaza boje od tamno smeđe kod korijena do svjetliji vrhova.


Tamno smedja boja kose

Smeđa boja kose jedna je od popularnijih boja, bilo da se radi o prirodnoj boji kose, ili možda samoj boji. Nedavno je Cameron Diaz obojila kosu u smeđu boju i svima pokazala da smeđa kosa nije za svakoga. Kestenjasta boja je boja koja se kreće u nijansama od braonkaste do crvenkaste boje ili preciznije rečeno, to je braon boja sa srednje crvenkastim sjajem. Ime boje, naravno, potiče od prirodne boje ploda drveta kestena.


Neke osobe imaju prirodno kestenjastu boju kose, dok neke druge osobe ovu boju postižu farbanjem. Najbolji odabir su nijanse koje su svega dva do tri tona tamnije ili svjetlije od vaše prirodne boje kose , objašnjava američka stilistica za kosu Marie Robinson. Ako ste prirodna brineta, pramenove srednje duljine obojite u dvije do tri nijanse svijetlije od boje vaše kose, a na vrh kose dodajte nekoliko pramenova u boji kestena.


Srednje pepeljasto smeđa Ovaj ombre look vrlo uspješno nosi Mila Kunis. Za žene sa krhkom i tankom kosom „bronde“ je pravi spas. Ne zaboravite da, iako BRONDE bojenje nije previše traumatično za kosu i ne zahteva često osveženje boje , sačuvajte boju i kosu uz pomoć posebnih linija za obojenu kosu.


Farbanje kose i podudaranje sa svojom prirodnom bojom. Ljudi veruju da je njihova boja kose tamnija nego što zaista jeste. Uvek izaberite za nijansu, dve svetliju boju, nego što mislite da jeste vaša prirodna boja kose.


Tamno smedja boja kose

Boja začinjene bundeve kod koje se na vrhove stavlja puno bakrene, dok je korijen kose smeđkasti, koja je prošle jeseni bila totalni bum, ne gubi na svojoj popularnosti. Vrlo su tražene i karamel nijanse, zlatno-smeđe, balayage od tamnosmeđih do svijetlosmeđih, odnosno sočne, jesenske boje , otkriva Nikolina Perković iz frizerskog studija Nikas. U prvom slučaju ćete izaći iz cele situacije sa najnovijom senzualnom i svežom frizurom, dok u sledećem slede scenariji iz najgore noćne more. Najbolje vam pristaje zlatni nakit, a što se kose tiče najbolje vam pristaju - logično - boje sa toplim podtonom.


Hladan podton: Amy Adams - Za hladan podton karakteristična je plava boja vena na podlaktici, plave, sive ili tamno braon oči (skoro crne). Boja kose i koža treba da dopunjuju jedna drugu. Da bi Vam mahagoni boja lepo stajala trebalo bi da imate žućkasto zlatni ten ili svetli ten sa bronzanim primesama. Cetiri godine sam farbana plavusa,a prirodna boja koje mi je tamno smedja. Htjela bih da promijenim boju kose i nasla sam super slika na internetu.


E ovako:moja prirodna boja kose je svijetlo smedja i vec duze vrijeme se farbam u plavo. Prije deset dana sam ofarbala prvo samo izrastak i ispalo je narandzasto. Sutradan sam ofarbala cijelu kosu i sad je nesto izmedju zutog i nsrandzastog-vise zuto.


Sad me zanima koju farbu bi trebala uzeti da bude svijetlo.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts