Freitag, 22. Mai 2020

Najnovije vesti iz pristine

Vesti online pre sata Američki predsednik Donald Tramp prihvatio je predlog Emanuela Makrona da se Rusija pozove na samit Gnaredne godine u SA napisala je na tviteru novinarka Si-En-En Kajli Atvu pozivajući se na izvore u američikoj administraciji. Niste ostvarili stabilnost sa osobom koju ste mnogo. Televizija „Zvezda“ objavila je video-snimak vojnih vežbi u bliskom kosmosu lovaca-presretača MiG-31BM, morske avijacije Tihookeanske flote. Najnovije vesti , sportski događaji, ekonomija, kulturna dešavanja, lifestyle, video, sve o putovanjima, novosti iz sveta automobila, tehnologije i zdravlja.


Evropska unija je zatražila od kosovskih vlasti da hitno objasne svoju odluku o povećanju taksi od procenata na uvoz robe iz Srbije i Bosne i Hercegovine i očekuje da Priština te mere opozove. Tači je na svom fejsbuk profilu napisao da počinioci tog zločina i dalje slobodno šetaju Beogradom, a neki od njih su, kaže, odlikovani od srpske države. Prema njegovim rečima, ta roba potiče iz Srbije, BiH ili Grčke. On, međutm, kaže da carina nije odgovorna za proveru deklaracija, ako je roba zapakovana. A što se tiče naših predstavnika procesa donošenja odluka, bolje bi bilo da se povučemo iz nadmetanja ako se zna da nema dovoljne podrške, nego da imamo takav poraz, rekao je Deda, prenosi RTK.


Naslovne: Novi udar iz Prištine, Ostvareni san Dnevna štampa od nedelje piše o hapšenju Srba na Kosovu, taksama od 1odsto na srpske proizvode, a tema je i vek od prisajedinjenja Vojvodine Srbiji. Tela su bacali na seosko groblje: Jeziva svedočenja iz žute kuće Gde nas vodite, pitao je oteti Srbin. U Albaniju da sečete drva, odgovorio je bivši UČK borac. Srbi sa Kosova nisu ni drugog dana naročito zainteresovani za kupovinu robe iz kamiona.


Naprotiv, takav potez premijera i Vlade Kosova tumače kao provokaciju, kaže za Nurednica portala KoSSev Tatjana Lazarević. Odluka nepriznate republike Kosova o proglašavanju ruskog diplomate Mihaila Krasnošćekova, službenika UN misije na KiM za personu non grata izazvaće međuetničke napetosti i imaće dalekosežne posledice, poručuje MIP Rusije u zvaničnom komentaru na najnovije događaje na severu KiM. Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da Srbija neće odgovarati na provokacije iz Prištine jer bi odgovorom mogla ugroziti mir i stabilnost u regionu. AKO skupština u Prištini usvoji platformu vlade, koja podrazumeva da se razgovori sa Beogradom završe međusobnim priznavanjem Srbije i tzv.


Priče iz Vojvodine: Daje se na znanje, javljeno! Prvi dobošari pojavili se u 18. Glasonoša bi smišljao doskočice, kako narod na nepovoljnu vest ne bi negodovao. On je rešio da svojim automobilom prođe kolonu, ali preko travnjaka.


Haradinaj je to rekao odgovarajući na pitanje novinara RTKo najavljenim dodatnim merama, pored takse od 1odsto na proizvode iz Srbije i Bosne i Hercegovine. POZDRAVLjA se kontinuirani angažman Srbije na putu ka EU, a vlasti se, istovremeno, pozivaju da aktivnije promovišu ovo strateško opredeljenje u srpskoj javnosti. POLICIJA USPEŠNO LOVI BAHATE VOZAČE! Mnogi isključeni iz saobraćaja zbog POTPUNE ALKOHOLISANOSTI, muškarac u Loznici oborio rekord – NADUVAO PROMILA!


VUČIĆ IZ PEKINGA: Šokiran sam bezobrazlukom Prištine! Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je veoma zabrinut zbog sprečavanja. Provokativni koraci Tirane i Prištine, koji su u liniji sa konceptom velike Albanije, izazivaju ozbiljnu zabrinutost, saopštilo je rusko ministarstvo spoljnih.


Kosovska vlada donela je odluku da proširi odluku o taksama od 1odsto i na robu stranih kompanija koji imaju svoje proizvodne pogone u. Tri osobe su danas ubijene iz vatrenog oružja u prištinskom naselju Daradanija, pod za sada nerazjašnjenim okolnostima. Portparolka policije Kosova za region. This is an example widget to show how the Right Sidebar looks by default. You can add custom widgets from the widgets screen in the admin. If custom widgets are added.


Drugi na listi je Ramiz Keljmendi, poslanik Demokratskog saveza Kosova, koji, prema zvaničnim podacima, poseduje 1miliona evra u akcijama u kompaniji „Elkos. Nema novih informacija iz Prištine o ubistvu Ivanovića Priština nije dostavila informacije Srbiji dokle se stiglo u istrazi o ubistvu Olivera Ivanović, izjavio je. Da, ovo je stranica koju u uredništvu često gledamo kako bismo vidjeli što se kuha i što je cool trend. A mislimo da nismo jedini, zar ne?


Zvaničnik Srpskog pokreta obnove (SPO) i narodni poslanik Aleksandar Čotrić najoštrije je danas osudio nameru prištinskih vlasti da sruše nezavršeni. Kosovski ministar unutrašnjih poslova Ekrem Mustafa preti da će Priština uvesti recipročne mere Beogradu zbog nepriznavanja vozačkih dozvola izdatih na Kosovu. Kosova Endrit Šalja u pismu ministru ekonomije Severne Makedonije Krešniku Bektešiju kaže da će Priština, ukoliko vlasti u Skoplju ne uklone zabranu na izvoz ribe sa Kosova u Severnu Makedoniju, uzvratiti na isti način prema proizvodima iz Severne Makedonije koji ulaze na tržište Kosova. Jedan od razloga zašto su takse na srpske proizvode na Kosovu uvedene jeste da bi poslovni ljudi oko premijera privremenih institucija u Prištini Ramuša Haradinaja,.


Dva kamiona sa natpisima „Viva fresh store“, sa više robe nego juče, do Severne Mitrovice dopremila su osnovne životne namirnice. Ministar infrastrukture, Pal Lekaj kaže da će se njegov lider u stranci Ramuš Haradinaj vratiti još snažniji iz Haga, i da će ponovo biti premijer Kosova. Beskućnica iz Prištine H. Elektrodistribucije Niš koja se juče zapalila, saopšteno je danas. Republika-RS je Vaš nezavisni portal. Nudimo Vam najnovije vesti i videozapise direktno iz industrije novinarstva.


Dodik: Povratak islamskih boraca – trajni problem BiH. Srbija će reagovati na blanko zabranu iz Prištine Tweet Ponašanje Prištine utiče na regionalnu saradnju, bezbedost i povezivanje, poručila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i najavila reakciju Beograda na najnoviju odluku Prištine.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts