Montag, 22. April 2019

Sanjati opadanje kose

Ako ste u snu videli grumene kose u kadi ili u lavabou, san može biti znak gubitka ravnoteže i životne energije. Može ukazivati da trošite previše vremena na druge stvari i ljude i zanemarujete sebe. Ukoliko ste sanjali da je vama bliskoj osobi opala kosa, to znači da ćete u predstojećem periodu biti zabrinuti u vezi nje ili da ćete biti svedok nekog njenog ličnog gubitka koji će negativno uticati i na vas. U određenim godinama to i nije tako čudno ali sve više. Od kada je sveta i veka, čovek je nastojao da svoju kosu, bradu i brkove udesi po poslednjoj modi, poruči neki određeni stav, svoj stalež, klasu i tako dalje.


Lijepa kosa - bogatstvo. Zapuštena i neuredna kosa - patnja i bol. Sijeda kosa - biti će vam ukazane počasti.


U stvarnosti opadanje kose je znak veoma lošeg zdravstvenog stanja pa sanjai opadanje kose se može povezati sa tim. Bojite se za vaše zdravlje ili zdravlje vaših voljenih. Kao što zmija menja svoju košuljicu, tako i vi kompletnim opadanjem kose menjate sebe i svoju ličnost.


Ako vam je u snu ispadala kosa, znači da ćete pokušati popraviti situaciju s jednom osobom, ali vam to neće poći za rukom. Ukoliko niste imali dovoljno kose, znači da ćete biti razočarani u samog sebe zbog neuspjeha koji će vam se dogoditi. Ako sanjate da vam ispada kosa, pokušat ćete popraviti odnos s jednom vama bliskom osobom, ali to nećete uspjeti. Ako ste sanjali da nemate dovoljno kose, bit ćete razočarani u sebe jer će vam se dogoditi jedan veliki neuspjeh. Sanjati opadanje kose predstavlja loš znak.


Međutim, opadanje kose kod osoba oba pola, može da implicira da su nečim opterećeni i pomalo i nesigurni u sebe, te da označava neki vid stida, sramote, neprilagođenosti i podsvesnog straha i bojazni od tuđeg podsmeha ili neprihvaćenosti, i takav vid gubitka ostavlja vrlo ozbiljne i prilično teške psihološke traume. Popravite se, na lošem ste putu. Moguće je da često maštate o tome kako ljudi, koji su vas povredili, pate i traže oproštaj. Ukoliko ste neku drugu osobu sanjali sa opalom kosom, bićete zabrinuti u vezi njenog zdravlja ili u vezi neke situacije u kojoj znate da se nalazi, a koja bi mogla da donese probleme.


Ako ste sanjali neke drastične promene na svojoj kosi, kao što su promena boje ili frizure, onda taj san simboliše vašu potrebu da promenite nešto u svom realnom životu. Verovatno se radi o ljudima koje ste skoro upoznali i koji neće biti u potpunosti iskreni prema vama. Obrve Radostan dogadjaj u skorije vreme. Obuca Nova-sreća Stara prljava-neko će pokušati da ti preotme voljenu osobu.


Oćelaveti Ovaj san predstavlja strah od gubitka polne moći i neuspeha u ljubavi. Isto tako san o kosi predstavlja i zdravlje Vašeg unutrašnjeg bića. Kosa, kao i nokti u snovima opisuju dušu, njeno stanje i opšti nivo zadovoljstva. Kristaloterapija je još jedna alternativna metoda iscjeljivanja koja je poznata ljudima više od pet tisuća godina, a … Bioenergija.


Brijanje glave za muškarca ili skraćivanje kose na hadžu se tumači kao sigurnost, pobjeda, vraćanje dugova i oslobađanje, za bogatog smanjenje kapitala, a za ratnika brijanje glave upućuje da će poginuti kao šehid. Vi ste jedna od retkih osoba koje uživaju u svom poslu i koje u njemu ne vide samo materijalni aspekt. Radujete se svakom novom danu jer nudi mogućnost da se usavršavate i da naučite nove stvari koje biste mogli da primenjujete.


Može se reći da ste pravi radoholičar jer, neretko, ono što ne završite u toku radnog dana, donosite kući. Ako ovakav san usni bogataš, ako su uši lijepe i skladne, čuće neke radosne vijesti, a ako su uši ružne i neskladne, čuće neke ružne (pokuđene) vijesti. Ako sanjate da jašete na konju u galopu, ostvarit ćete brz napredak ili dobitak te lako prevladati prepreke koje vam se postave na putu. Ako jašete laganim kasom, ne morate se brinuti ni zbog čega, sve će se glatko riješiti. Posle svakog pranja kosu isperite čajem od kamilice : kašike sušenih cvetova preliti litrom vrele vode i nakon minuta procediti.


Ako sanjate da ste izgubili kosu to označava da ste zabrinuti zbog toga što postajete stariji i gubite seksipil. Gubljenje kose takođe označava nedostatak snage. Opadanje kose u pečatima (alopecia areata) – Opadanje kose se dešava u malim krugovima.


Obično se javlja nekoliko ovakvih pečata na temenu, ali se može proširiti i na druge delove tela. Kosa ponovo izraste, ali se kasnije tokom života ponovo može javiti opadanje kose u pečatima. Ovaj tip opadanja kose može biti povezan sa autoimunim oboljenjima, štitnom žlezdom, genetskom. Takođe može da ukazuje na vašu naglašenu emocionalnost, osećanja neadekvatnosti i probleme sa kontrolom.


Može da znači i bolest ili siromaštvo. Za opadanje kose ja koristim Pantenol rastvor nesto manje je od 2dinara u apotekama i koristim ga tako sto ga stavim na tufer i onda namazem deo kose gde treba da se poboljsa i regenerise stvara nov rast.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts