Dienstag, 30. April 2019

Kad pogledas na sat

KAD POGLEDAM NA SAT ,blog. Naravno, ovo se računa samo ukoliko slučajno pogledate na sat. Our new desktop experience was built to be your music destination. Da li vam se desavalo da kad go pogledate na sat , obavezno bude nekakava cudna kombinacija brojeva (vidi naslov)?


Kad pogledas na sat

Ja mislim da to ima veze sa velikim promenama u zivotu. Osjecam tvoj poglenjezan dodir. Provided to by KVZ Music Ltd. Ljubavni sat 10:– Značenje: Ljubomorni ste na nekoga ili je neko ljubomoran na vas.


Kada na satu vidimo poklopljene kazaljke, to nas najčešće asocira na ostvarenje ljubavne želje. Ako ste od onih ljudi koji ne veruju u slučajnosti, ova tumačenja vam mogu biti od koristi. Naravno, tačna su samo ako slučajno pogledate na sat , a ne ako stalno gledate i očekujete određeno vreme. Ljubav je vanvremenska i nepresušna inspiracija pa su joj i najveći umovi pridavali. Registruj nalog: zaboravili ste šifru?


Kad pogledas na sat

Pisem ovu slatku poruku u ovom slatkom trenutku i slatkom satu. Ako ti bog promesa karte, veciti momak da crtu povuce, i da zbog ljubavi promeni zivot, ti zaboravi sve ono od juce. Napoleonov pohod na Rusiju,19:napad na Poljsku itd.


Idete na piće sa osobom koja će vas osvojiti iskrenošću. Partner vas voli i stalno ste u njegovim mislima uprkos daljini koja vas razdvaja. I kada se pred tobom otvore mnogi putevi, a ti ne budeš znala kojim da kreneš, nemoj poæi bilo kojim, nego sedi i saèekaj. Devojčica od godina poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko sat dogodila u Obrenovcu Udes se dogodio na Valjevskom putu, u naselju Piroman, kada je automobil, u blizini obližnje pumpe oborio motocikl. Tom prilikom stradala je J. Pita pop Muju: Aj moli Oče naš A Mujo će na to: Oče naš koji jesi.


Doktore dajte mi potvrdu da ne idem u školu. A gle, ako ti pogledas puta dnevno na sat i bas svaki put ti se desi to onda mozda i ima neko znacenje. Mozda ti je unutrasnji sat podesen tako ili nesto. Ali stvar je u tome da ti, ocito, gledas na digitalni sat. Mozda bi morao nabaviti analogni pa vidjet jel ces onda uocavat isti obrazac ili ces tada zamjecivati kada se kazaljke poklope.


Ako bi i dalje uocavao ovo sto i sada onda bi mozda. Nas su u skolici ucili ovako: Prvo pogledas na sat i zapises tacno vreme, onda legnes i proveris kakva je plodova voda. Ako je bistra, lezis min do pola sata i mirno i stalozeno se spakujes i krenes u porodiliste. NA POSLU: Pogledas na sat - 13:0 radis minuta, ponovo pogledas. Kako se u svetu sve razvija, tako se razvilo i značenje sati.


Osim kazaljki, preklapanje brojeva možete pratiti i na digitalnim satovima. Da li pamtis, da li prati te to sjecanje na prosle dane nocima ti ne spavas i progone te sjecanja Svake noci ti se budis svakog dana vise. Ako ste pogledali na sat baš kada su kazaljke poklopljene na 20:40h, ostvarićete kontakt, a možda i neku dublju emotivnu vezu sa nekim ko vam se jako dugo dopada i koga ste iz prikrajka potajno želeli.


Kad je Drina bila marka. Najćešće kada se poklope kazaljke na satu pomislimo da neko misli na nas. Tumačenja brojeva je postalo sve zanimljivije i popularnije. Uporedni horoskop - saznajte da li ste jedno za drugo! Astro savet - pitajte najbolje astrologe u zemlji!


Prijavi se i podrži autore glasanjem, komentarima i okušaj se u definisanju svakodnevnih izraza i pojmova. Kod analognih satova, ljubavno značenje sata se vezuje za momenat poklapanja ciza na satu, a kod digitalnih satova za momenat kad su i sat i minuti isti. Znači, ljubavni sat su isti brojevi na satu (npr. 01:0 02:i dr.), ili poklapanje ciza na satu (npr. u 13:0 20:i dr.), i to vreme ima svoju posebnu simboliku.


Dakle, kada vam otkrijemo značenje svih ljubavnih sati pojedinačno, nemojte namerno unapred planirati kada ćete da pogledate na sat. Kakvo značenje ima koji ljubavni sat ? Ljubavni sati, zapravo predstavljaju vreme kada se sati i minuti poklope u istoj vrednosti. Takođe sat je jedna od prilika da inducirate lucidni san.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts