Donnerstag, 9. Januar 2020

Sivi pramenovi

Video prikazuje pramenovi na kratkoj kosi. Kratke frizure vizualno može značajno pomladiti izgled žene i daju joj privlačnosti, zavodljivosti i šarm. Oni su tek za nijansu svjetliji od prirodne boje kose, a veoma su topli i nježni te će osvježiti vašu frizuru na najljepši mogući način.


Pepeljasto braon i sivi pramenovi Ako želite zaista vidljivu promenu na svojoj braon boji kose onda za pramenove miksujte dve nijanse pepeljasto braon na vrhovima kose i malo sive po krajevima kose. NO razumijem sto hoces reci i postpji bas siva boja, medutim, samo napominjem da sijeda kosa nije siva. I ta boja o kojoj ja pricam je izrazito pepeljasta, zato ima takav dojam.


Farbanje kose u sivo ili preciznije- sivi ombre ili sivi balayage je već neko vreme ultimativni modni detalj. Ako ste neko ko prati trendove onda ste već isprobali. Balejaž pramenovi se rade bez folije a odvajanje pramenova da se nebi oslikali jedan na drugi zavisi od toga šta odaberete i kako vam više odgovara.


Sivi pramenovi

Neki odvajaju providnom folijom a neki običnom vatom koju postave odmah ispod namazanog pramena kako bi svaki pramen odvojili od glave i ostale kose. Pramenovi s više nijansi iste boje imitiraju taj efekt. Time se postiže vrlo prirodan i privlačan izgled. Dijelovi kose oblažu se različitim, no skladnim pigmentima boja.


Zato je neophodno držati se nekih osnovnih pravila nege kada su pramenovi u pitanju. Kao prvo koristite kvalitetnu kozmetiku. Nakon sto blans odradi svoje, stvalja se preliv, napravljen od najsvetlije plavih nijansi koje mogu da sadrze blag pepeljasti ton, ali nikako intenzivan da pramenovi ne budu mis sivi.


Sivi pramenovi

Wella Koleston, Alfaparf i Keune. Ako se radi o cijeloj kosi, tada pričamo o izbijeljenoj kosi i nijansiranoj u sivkasto srebrne tonove, kada cijeloj kosi dajem srebrnkasti ( sivi ) sjaj. Ili kada želimo naglasiti oblik sa nekim detaljem u tom tonu , dodaje poznata koloristica. Moderne frizure - pramenovi na crnoj kosi Tweet Crna boja kose je oduvijek izgledala vrlo atraktivno, ali opet klasično, no, uz pomoć pramenova kosa dobiva potpuno drugačiji izgled.


Najlepši pramenovi su oni pramenovi koji imaju lepu belu, platinastu i pepeljastu ash boju. Retko ko traži žute pramenove ili skoro niko. Postoji veliki broj opcija, ali ne slažu se sve boje sa svakim tipom kože. Posto su pramenovi skupi sami po sebi, onda je svakako najbolje resenje da pronadjete nekog kvalitetnog frizera.


Pronađite one koji vam sigurno dobro stoje i otkrijte boje i nijanse koje ne samo da ističu vašu frizuru već i vaše lice. Pri tome, ukoliko vec morate da platite onda je u svakom slucaju bolje da platite za kvalitet nego da vam to neko radi priuceno i neprofesionalno. To su pramenovi koji imitiraju prirodnu, suncem okupanu kosu koja nas podseća na nežne dečje vlasi, koje tokom letnjih meseci prirodno posvetle.


Prelazi su postepeni i nijanse se prelivaju jedna u drugu. Naravno, ako su vaši pramenovi nešto tamniji, smeđkasti, u preliv je dovoljno samo razmutiti nijansu farbe kojom je pramen ofarban. Isto pravilo važi i za sve ostale slučajeve. Bojenje i pramenovi su stvar prošlosti?


Da, za one koje žele biti vjerne svojoj sijedoj kosi! No kako bi izgledala privlačno, a ne zapušteno, sijeda kosa treba intenzivnu njegu. Odgovarajuća frizura također uljepšava izgled: moderna, ležerna i samo ne staračka.


Nakon farbanja moguće je da će se javiti, na primer, crvenkasti ili žućkasti pramenovi , u zavisnosti od toga u koju boju ste se ofarbali. Svi ovi nedostaci mogu se pokriti uz pomoć preliva za kosu. Na ovaj način, boju pramenova koriguju i mnogi friz.


Prvi pogled na ovo frizuru i reakcija wow. Vrlo lijepa, neobična i ekstra dobra boja, Želite li se pripremiti za jesen i zimu, probajte na ovaj način. Većini žena pramenovi dobro stoje, i ta boja će im lijepo naglasiti ten.


Kod crvenih pramenova je vrlo važno pronaći točnu nijansu koja je u skladu sa vašim tonom kože. Najbolje se konzultirati sa profesionalcem. Brinem brigu, mislim misli, Što je dobro — nije loše.


Važno je odlučiti se za tople boje kada su u pitanju pramenovi u crvenoj kosi. Topli tonovi ističu lepotu boje kose. Sivi pramenovi – sivi pramenovi na smeđoj kosi stoje kao saliveni.


Ako su ti dojadile sve one frizure medenih i bež tonova, siva je spas za tebe. Plavi pramenovi veoma su efektni, jer kosu posvetljuju, ali imaju prirodniji efekat nego farbanje. Presijavaju se poput sunca u kosi i daju vam nežniji izgled. Ombre pramenovi prije su bili poznati kao balayage pramenovi. Nepotrebno je reći da se obrade kose prihvatilo stotinu vlogera sa uvijek novim i inventivnim načinima kako napraviti ombre, a od svih koje sam vidjela, donekle je valjao samo jedan.


Iako smo dosad zazirali od korištenja sive boje u strahu da će sivi pramenovi stvoriti ozbiljniji izgled i izazvati efekt suprotan onom željenom, omiljene tehnike poput balayaga, palm paintinga i bronzinga sada su izvukle najbolje od smeđe i sive boje te stvorile paletu neodoljivih hladnih smeđih tonova. Nije nepoznanica kako odabir boje treba vršiti na temelju prirodne boje kose i boje puti. Njezini pramenovi su posvjetljeni prema vrhovima dok je baza tamno-smeđa boja, a svi su tonovi hladni. Nakon drugog pranja dobila sam pramenove, isplivali su ti pramenovi od balayage. Ja sam tamnoputa i imam tamne obrve.


A inace prirodna kosa mi je tamnosmedja i zelela bih da se ofarbam u neku malo svetliju nijansu. Znaci da nije braon, cokolada i slicno.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts