Freitag, 6. September 2019

Pramenovi na plavu kosu

Ljetno sunce prirodno najviše posvijetli kosu na vrhu glave. Ti pramenovi kose blistaju raznim svjetlijim nijansama. Pramenovi s više nijansi iste boje imitiraju taj efekt. Dijelovi kose oblažu se različitim, no skladnim pigmentima boja.


Time se postiže vrlo prirodan i privlačan izgled.

Pogledajte najbolje ideje za pramenovi boje meda na plavoj kosi. Tamno crveni i kestenjasti pramenovi će dodati sjaj i bogatstvo na ovu kombinaciju toplog tona kože i kose. Preliv je moguće napraviti za svaku boju kose, ne samo za plavu. Moderno i efektno, a tako lijepo i privlačno! Jedan od najcjenjenijih holivudskih frizera Michael Canale kroz.


Saveti za farbanje pramenova kod kuće. Obratite pažnju na pramenove prema do lica, njih obavezno ofarbajte. Dobro operite kosu, osušite i gotovo!

Stvarno ništa teško, niti skupo. Na primer, ukoliko blajnhate kosu i tim procesom ste dobili svetlu boju kose u kojoj preovladavaju žuti tonovi, možete „neutralisati“ žute tonove pepeljastim, violet ili plavim prelivom. Za „neutralisanje“ neželjenih tonova koristite krug boja. Plavi pramenovi veoma su efektni, jer kosu posvetljuju, ali imaju prirodniji efekat nego farbanje. Presijavaju se poput sunca u kosi i daju vam nežniji izgled.


Kada se rade pramenovi boje meda na plavu kosu , tada se frizura osvežava i dobijaju se bogati topli tonovi na njoj. Kombinuju se nijanse zlata, meda i bež tonovi, kao i oni boje bakra. Platinasta plavuša koja želi malo „smekšati“svoj izgled dodaće svojoj kosi bež i lešnik nijanse.


Važno je odabrati tehniku koja će vam najbolje osvežiti kosu. Nju dogovarate sa frizerom u skladu sa željama i mogućnostima. Na plavoj kosi pramenovi boje meda deluju kao da je kosa iznijansirana i veoma su prirodni, dok se baš na crnoj kosi i ne preporučuje ova varijanta. Generalno pramenovi će učiniti već postojeće frizure , koje su iz nekog razloga postale monotone, življim, prirodnijim i vedrijim, a samim tim i žena će se osećati preporođeno.


Savršeno pristaju svakoj frizuri i uz njih ćete sigurno izgledati lepo. E tu na scenu dolazi preliv za plavu kosu posle blanša. Nakon ovog preliva korisite Schwarzkopfove gliss care prskalice pa ćete dodatno zaštititi boju.


Posebno je dobra crna sa keratinom , ona će dodatno obložiti vlasi.

Na tamno smeđoj kao osnovnoj boji kose predivno izgledaju zlatno plavi pramenovi. Ako imate dugu kosu izvucite ih celom dužinom sa akcentom na krajevima kose. Volite plavu kosu i ne želite je se odreći, ali stalni odlazak frizeru vam predstavlja napor. Nemojte odustati od svoje omiljene boje kose. Kad kažemo “Ombre”, mislimo na postepeno posvetljavanje kose, i to najčešće od tamnije (u korenu) do svetlije na krajevima, ili obrnuto.


To su pramenovi koji imitiraju prirodnu, suncem okupanu kosu koja nas podseća na nežne dečje vlasi, koje tokom letnjih meseci prirodno posvetle. Prelazi su postepeni i nijanse se prelivaju jedna u drugu. Balejaž pramenovi se rade bez folije a odvajanje pramenova da se nebi oslikali jedan na drugi zavisi od toga šta odaberete i kako vam više odgovara.


Neki odvajaju providnom folijom a neki običnom vatom koju postave odmah ispod namazanog pramena kako bi svaki pramen odvojili od glave i ostale kose. Izaberite šampon za pramenove iz široke ponude na Notino. Brandovi poput Kérastase, Davines , Biosilk i drugih nude najbolje profesionalne šampone za kosu s pramenovima. Novi pramenovi za tamnosmeđu kosu Novo se svjetlo ovih dana viđa u tamnoj kosi: profinjeni pramenovi sve su češći u kosi lijepih brineta.


Profinjeni, svježi, prirodni – trenutačni trend pramenova doživljava sofisticiranu suzdržljivost. A danas ćemo vam pokazati kako predivno izgledaju smeđi pramenovi na crnoj kosi. Preliv utice na sve i na prirodnu boju i na farbanu kosu.


Eventualno da ga nanosis cetkicom kao kad bojis kosu , pa da pazis da ne dodje do korena. Pripremite se za vrele letnje dane ubacivanjem sunca u kosu. Jednobojna kosa definitvno više nije u trendu, vreme je da uklopite nekoliko tonova i osvežite vaš izgled. Ofarbala sam se hidrogenom u plavu , ali boja nije onakva kakvu bih želela, više vuče na narandžasto. Mnogi kažu da će kosa pozeleneti ako se sada ofarbam jačim hidrogenom.


Imate pramenove ili plavu kosu koja je počela da vuče na žućkasto? Poznato je da preliv služi da se obnovi i osveži boja između farbanja.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts