Montag, 26. Dezember 2016

Kada se kazaljke poklope na satu andjeo ljubavi

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Naravno, ovo se računa samo ukoliko slučajno pogledate na sat. Voljena osoba vam priređuje iznenađenje koje će vas oduševiti.


Neka osoba verovatno misli na vas. Nećemo zanemariti ni ostala značenja koje kazaljke pokazuju. Pogledajte na časovnik i saznajte šta vam poručuju kazaljke. Ukoliko se ćiza na satu , nađe na broju zavisno od toga koje je doba dana i značenje će biti različito kada se velika i mala kazaljke poklope. Tako, ukoliko vam sat pokaže vreme od 4:20h rano ujutru, moguće je da će se neki muškarac iskreno i to baš na prvi pogled zainteresovati za vas.


Tehnika tumačenja brojeva i kazaljki na satu postaje sve popularnija. Ma koliko nam smešni bili svi oni koji hitaju ka tumačenju vremena kada se kazaljke na satu poklope , ipak moramo priznati da u tome zasigurno ima nečega čudesnog. Ukoliko se kazaljke na satu poklope u 01:i vi baš bacite pogled na sat u tom momentu, onda je to jasan znak da vam neka osoba nedostaje. Najverovatnije je u pitanju bivši partner, kojeg još uvek niste uspeli da prebolite. Ljubavna satnica podrazumeva momente kada se poklope isti brojevi na satu , kao na primer 00:0 01:0 02:0 03:0 pa sve do 23:23.


A kakvo je značenje sati, odnosno sata isatova kako god hoćete… Raširene kazaljke - neko te želi, poklopljene-neko te voli. Mada se po pravilu smatra da kada se vide poklopljene kazaljke na satu , to znači da baš u tom momentu, neka nama draga ili važna osoba pomišlja intenzivno na nas, sve zavisno od tačnih sati i minuta, postoje i različita tumačenja preklapanja kazaljki na časovniku, te će u ovom izlaganju biti uzet u obzir samo sat sa kazaljkama, iako postoje i tumačenja pojave sasvim istih brojeva na. Inače, poklopljene kazaljke se događaju na satu svakih sat i nekih minuta, periodično, dok se poklopljene brojke na digitalnom događaju svakih sat i minutu (osim ako ne računaš kombinacije s duplim brojkama i sl., tad još i češće). Dakle, možda ste se samo podsvjesno izdisciplinirali da slijedite taj period.


Kad se poklope kazaljke sata 5. Kazaljke na satu otkrivaju: Da li te voli ili se poigrava? Više ne morate da analizirate vašu vezu, svaki njegov postupak i (ne)iskazane reči. Kada su kazaljke skloplje.


Svi oni koji ne veruju da se stvari na ovom svetu dešavaju slučajno, već sa nekim razlogom, mogu da pogledaju tumačenje brojki na analognom satu , odnosno šta tačno znači kada se kazaljke sklope, a vi ih vidite sasvim slučajno. Neko misli o meni je rečenica koja nas prati još od detinjstva, kada slučajno ugledamo poklopljene kazaljke na satu. Danas tumačenje brojeva i kazaljki na satu postaje sve popularnije.


Naravno, ljubavni sati imaju značenje samo onda kada slučajno pogledate na sat i primetite određeni položaj kazaljki. Ako se kazaljke poklope u 04:– onaj na koga misliš te nikad neće zaboraviti, 05:– neko će se ozbiljno zaljubiti u tebe, – varanje Značenja mnogih. Ljubavni sati podrazumevaju trenutke kada se kazaljke za sate i minute poklope.


U svakom slučaju – zabavno je. Ono što vam mi želimo, jeste da što češće u pravom trenutku pogledate na sat i da doživite mnogo lepih trenutaka u ljubavi. Najćešće kada se poklope kazaljke na satu pomislimo da neko misli na nas. Tumačenja brojeva je postalo sve zanimljivije i popularnije.


Iako djeluje da je odavno zaboravljena, ljubavna igra gledanja u poklopljene kazaljke na satu i tumačenje istih, još živi, posebno među mlađom populacijom, mada ima i onih starijih, koji gledaju barem krišom. Oduvek nas je isterosovalo. Znate ono kada se kazaljke poklope. Ja sam ovo pitanje postavila u julu prosle godine i kopirala sebi u Word. Znacenje cestog poklapanja brojeva na casovniku?


Amorall: Jedno pitanje za sve. Ukoliko namerno bacate pogled na sat kako biste tumačili ljubavnu simboliku, onda značenje sata ne važi. Poklopljene kazaljke na satu za žene 17:— Vrlo je verovatno da vas partner vara ukoliko nije sa vama. Htjela sam ti reci da srce samo tebe voli.


Iako su mnogi čuli za princip po kojem funkcionišu ljubavni sati, još uvek postoje oni koji nisu isprobali kako to funkcioniše.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts