Freitag, 26. Juni 2015

Sanjati crnu kosu

Imate li vi crnu kosu u snu znači da ćete popraviti jednu lošu situaciju, a u tome ćete i uspjeti. Lijepa kosa - bogatstvo. Zapuštena i neuredna kosa - patnja i bol. Sijeda kosa - biti će vam ukazane počasti.


Imati dugačku i raskošnu kosu u snu se povezuje sa slobodom, prepuštanjem i ženskim. Savetujemo vam da počnete više da verujete u sebe. Sanjati kako gubite kosu. Kategorije snova: Dijelovi tijela.


Ukoliko sanjate kako nešto bojite crvenom bojom, onda taj san ima lošu simboliku. Nažalost, neka želja o kojoj ste dugo maštali vam se verovatno neće ispuniti. Kosa u snu simbolizuje seksualnost, muževnost, zavođenje, senzualnost, ispraznost i zdravlje. Ako Vam je kosa zamršena ili zapletena, onda je to simbol neizvesnosti i konfuzije u vašem životu. Možda nećete moći da smislite prava rešenja.


Ako u snu pravite drastične promene na frizuri, onda to znači da pravite drastično promenjen, novi pristup nekim pitanjima. Kada osoba sanja da šiša drugu osobu ili seče njenu kosu , to može da reflektuje njenu potrebu za preteranom kontrolom u realnom životu. U konkretnom slučaju, kada sanjate crnu to može značiti da vam nedostaje ljubavi i podrške. Vidjeti u snu da netko … Crveno lice.


Međutim, nije sve u vezi crne negativno jer ona može predstavljati potencijal i mogućnost. Koncentrišete se na neki plan ili situaciju. Možda previše razmišljate, a ne poduzimate nikakve akcije. Vi ste praktična osoba koja smatra da čovek ne bi trebao da se prepušta sanjarenju, već da je bolje da bude realan i da gleda kako da što bolje zadovolji svoje potrebe. Zanimljiva su i tradicionalna tumačenja plave, žute i zelene boje u snovima.


San u kome vam je poznata osoba poklonila košulju može značiti da vam ta osoba zavidi. Brijanje glave za muškarca ili skraćivanje kose na hadžu se tumači kao sigurnost, pobjeda, vraćanje dugova i oslobađanje, za bogatog smanjenje kapitala, a za ratnika brijanje glave upućuje da će poginuti kao šehid. Ukoliko je bila stara, bit ćete ljuti i jadni, a mlada će vas dovesti do gubitka ugleda.


Ako ste je vidjeli, loš je predznak za budućnost. Pa pročitajte što znači sanjati psa. Ako ratnik sanja bujnu kosu na glavi, to znači povećanje, uspjeh, zaštitu i krupnoću njegovu. Ako to sanja bogataš, to mu predstavlja kapital, a ako to sanja siromah, to su njegovi grijesi. Ko sanja da je jedan dio njegove kose kovrdžav, a drugi ravan, postići će uspjeh i slavu.


Ispadanje kose – ostat ćete bez prijatelja. KOSAC – Gledati ga kako kosi – brzo i lako ćete zaraditi novac. Takođe, moguće je da ćete prekinuti kontakt sa osobom koja je negativno uticala na vas ili ćete prestati da radite nešto što ste do sada radili preko svoje volje. Postoje i drugačija tumačenja ovog sna. Ako osoba vidi svoju kovrdžavu kosu da je prava u snu, to simboliše poniženje ili gubljenje društvenog statusa.


Seda kosa za mlade ljude u snu znači dostojanstvo i dugovečnost. Ukoliko neko sanja da je nečija crna kosa u snu bela, to znači da će ta osoba steći kredibilitet i poštovanje među ljudima. Skraćivanje nečije kose u snu ukazuje na smirivanje određenih strahova. Pravim grimasu,plazim se,i hocu da se ucinim normalna bez grimase kad izlazim iz prostorije da sam medju ljudima 2. Da biste vidjeli dugu crnu kosu kod kuće, može se sanjati na situaciju u kojoj ćete se očitovati neočekivano, au budućnosti ćete morati požaliti.


Crne kovrče silazeći ispod škapule, kažu da u vašem životu postoji posvećena osoba. Kosa je nekada smatrana simbolom moći i visokog društvenog staleža, no duga kosa u snovima mahom predstavlja loš predznak. Ako u snu gledate kako se voda prelijeva, postići ćete financijski uspjeh veći od najluđih snova. Ako pijete vodu, vratit će vam novac koji vam duguju. Ako hodate po površini vode, postići ćete nevjerojatan uspjeh.


Vašeg utjecaja i materijalno blagostanje.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts