Donnerstag, 31. August 2017

Vízöntő férfi

Ha végül mégis elhatározza magát, hűséges marad a választottjához. Elvben jó férjnek számít. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. A szerelmes Vízöntő FÉRFI ismérvei: Sajnos nem mondható el, hogy a hűség mintapéldánya lenne, mert igen nagy igénye van a változatosságra. A hölgyek persze elég hamar beleszeretnek, de ezt ő sokszor észre sem veszi.


Az erőszak vagy nyomás legkisebb jelére hanyatt-homlok menekül. A gondolataiban is ez jár, mert elvárja a környezetétől mindezt, legyen szó barátról, családról, vagy párkapcsolatról. A híres kegyencnők és a hirhedett csábítók sokkal inkább köszönhetik sikerüket hódolóik gyengéinek, mint önmaguk varázsának. Szerelem Két Vízöntő szerelme mindig nagyon extrém kapcsolatban teljesedik ki. Kevesen tudnak úgy udvarolni, mint egy Vízöntő , aki még a csillagot is.


A VÍZÖNTŐ FÉRFI szerelmi horoszkópja. Számára a “Szeretlek”, “Utállak”, “Megőrülök érted” kijelentések tabuk. Egy Vízöntő mellett könnyen megeshet, hogy meglepetések sora ér, és egyáltalán nem fogod tudni kiszámítani, mi fog történni a következő pillanatban. Mivel ilyen erős kettőség él bennük, sokszor hangulatemberként viselkednek, amit senkinek sem egyszerű elviselni. Ritkán fogad el tanácsot, hisz az évek során felgyűlt tapasztalatai alapján jól tudja mi az, amit elfogadhat és mit nem.


Vízöntő férfi

Itt meg kell találni azt a pontot, ami még mindkettőjüknek jó, ugyanis a Vízöntő ki nem állhatja, ha korlátozzák - erre nagyon érzékeny. Vízöntő és Halak szerelmi kompatibilitása Gyenge Nem lenne rossz kombináció, de szexuális viszonyuk egy melodramatikus háborúra hasonlít. Az érzékeny Halak túlságosan függ a Vízöntőtől és folyamatosan igényli a szerelem bizonyítását. Nehezen megy az elengedés, még nehezebben a megbocsátás.


Képtelen vagy elfelejteni, hogy egy bizonyos személy milyen méltatlanul bánt veled. Ha a művészet fő hivatása lesz, előszeretettel keresi benne a kultikus, szakrális vonatkozásokat. Széleskörű és értékes információkkal szolgál a lakáspiacról, lakberendezési stílusokról.


Segít megismerni és megtalálni saját stílusunk. Kifejezetten szociális lény. Vízöntő férfi az egész emberiséget barátjának tekinti és legszívesebben, keblére ölelné az egész világot. Meghódításához hozzátartozik a társasági élet is , amit a Vízöntő igencsak kedvel, mert elemében érzi magát és csakhamar a figyelem központjába kerül. Mindketten túl racionálisak, ésszerűk és mérsékeltek érzelmek terén.


Halak (II. - III. 20.) Egyszerre képes elképesztően romantikus, de vad is lenni: hangulatától függ, hogyan kényezteti partnerét. Legyél óvatos, mert könnyen félreértések között találhatod magadat kedden.


Vízöntő férfi

Szóval, ma ezért is fogalmazz egyértelműen mindegy, hogy beszélgetsz, vagy éppenséggel e-mailekre válaszolsz. Hidd el, nem lenne csöppet. Skorpió nő és Vízöntő férfi ? Uralkodó bolygójuk az Uránusz.


A jegy szülöttei általában intellektuálisak és kimagaslóan innovatívak, ezért könnyen kezeln. A szellem, mint fogalom, egyesítheti mindazt, amit csak szóval ki lehet fejezni. Hiszen minden a szellemből.


Viccet félretéve, mi, Kos nők rendkívül szenvedélyesek és energikusak vagyunk, ezért csakis egy olyan férfi mellett lehetünk igazán boldogok, aki tud minket követni. Bika nő- vízöntő férfi ? A Halak férfi nehezen kezelhető, álmodozó, meglehetősen irracionális típus. Minden probléma elől igyekszik elúszni. Ha melankólikus hangulatában van – márpedig ez sűrűn előfordul -, olyan lelki problémákat képes kreálni a semmiből,.


Napi horoszkóp - Vízöntő Ne féljen az egyedülléttől. Nem érdemes olyan emberek társaságában lennie, akikkel nem jön ki jól, csak azért, hogy együtt legyen valakikkel. A Vízöntő mítosza A Vízöntő a szellem mítosza.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts