Dienstag, 31. Mai 2016

Sanjati prati kosu

Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Može se desiti da ćete se povući iz posla, veze ili braka čim stvari ne budu onakve kakvim ste ih zamislili. Isto tako, sanjati da gubite kosu nije nimalo prijatno.


Ako ste sanjali da perete kosu , pripazite na svoje zdravlje. Lijepa kosa - bogatstvo. Zapuštena i neuredna kosa - patnja i bol. Sijeda kosa - biti će vam ukazane počasti. Imati dugačku i raskošnu kosu u snu se povezuje sa slobodom, prepuštanjem i ženskim.


Pred vama je period u kome ćete se konačno rešiti problema koje ste imati dugo vremena. U ovakvim snovima kosa zapravo predstavlja teret koji nosite sa sobom stalno. Kosa u snu simbolizuje seksualnost, muževnost, zavođenje, senzualnost, ispraznost i zdravlje. Ako Vam je kosa zamršena ili zapletena, onda je to simbol neizvesnosti i konfuzije u vašem životu. Možda nećete moći da smislite prava rešenja.


Ako u snu pravite drastične promene na frizuri, onda to znači da pravite drastično promenjen, novi pristup nekim pitanjima. Sanovnik šišanje – Šta znači sanjati šišanje? Način uređivanja ljudske kose sa sobom nosi mnogo značenja. Zapravo, određena frizura, ukrasi, način na koji je kosa odsečena ili oblikovana mogu mnogo toga da poruče o nekoj osobi. Kataloški skup objašnjenja značenja različitih snova ili pojmova u snovima naziva se sanjarica ili sanovnik.


Dijamant se smatra najdragocenijim dragim kamenom. Snovi o dijamantima mogu da označavaju brak i vezivanje. Snovi o kosi su veoma česti, i imaju raznovrsnu simboliku zavisno od njene dužine, gustine, opadanja, načina „uređivanja“, boje, specifičnosti njenog značaja i potrebe da se istakne.


Opće je poznato u životu da svaki čovjek čezne za nečim što nema. Nažalost, neka želja o kojoj ste dugo maštali vam se verovatno neće ispuniti. Vidjeti u snu da netko … Crveno lice. Kategorije snova: Dijelovi tijela.


Ukoliko je kosa bila duga, očekujte svađe, a ako je. Takva osoba, svesno ili podsvesno pokušava da vam naudi i da podcenjujući vaše kvalitete, sebe istakne u prvi plan. Koncentrišete se na neki plan ili situaciju.


Preporučujem prati kosu jednom do dva puta sedmično, ne češće”, rekao je ovaj frizer. Njegov kolega Paul Cucinello dodao je da, ukoliko je kosa oštećena od pretjerane izloženosti visokim temperaturama (npr. od pegle za kosu i previše feniranja), tada je nikako ne bi trebalo prati češće od dva puta sedmično. No, uz dugu kosu često dolaze i ispucali vrhovi koji ne izgledaju lijepo, ni privlačno. Ispucale vrhove nije potpuno nemoguće riješiti. Mokraća sugeriše na simbol neprijatnosti, ali ako ste sanjali da mokrite, to ima dobro značenje.


Sanjali ste nešto slično kao - S. Nakon što smočite kosu , nanesite u bogatom sloju regenerator na kosu od ušiju na dolje. Oni tvrde da ako imate tanku kosu koja se brzo masti, trebali biste je prati ujutro. Ako imate kovrčavu kosu i deblje vlasi, bolje je oprati je navečer prije spavanja i lagano prosušiti, ali ne do kraja, nego ostaviti da se preko noći prirodno osuši. Djevojke su u davnim vremenima svoju kosu odlazile prati samo jednom tjedno i bile su prekrasne, ali onda opet, u davnim vremenima nisu postojali HIIT treninzi.


Hm, možda su ipak znale nešto što mi ne znamo. Prema stručnjacima za kosu – previše šamponiranja neće samo po sebi oštetiti kosu , ali ako je vaša kosa već oštećena, previše šamponiranja može pogoršati situaciju. Trebate li dva puta šamponirati? Jednom je dovoljno, tako nećete isušivati vlasište, a i uštedjet ćete na šamponu. To raditi svaki drugi dan, a između tog prati kosu katranovim sapunom.


Borov katran se dobija suvom destilacijom bora i od davnina se koristi kao narodni lek za sve kožne probleme – iritacije, ekcem i perut. Sapun koji se pravi od borovog katrana obično sadrži i lekovita ulja kao što su maslinovo i ricinusovo.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts