Freitag, 28. August 2015

Vízöntő horoszkóp

Nehezen megy az elengedés, még nehezebben a megbocsátás. Képtelen vagy elfelejteni, hogy egy bizonyos személy milyen méltatlanul bánt veled. Négy elem szerelmi horoszkóp. Levegő, víz, föld vagy tűz?


Nézd meg, hogy mennyire illetek össze.

Bővített párkapcsolati elemzésünk megmutatja mennyire passzoltok. A legfrissebb napi horoszkóp VÍZÖNTŐ csillagjegyűeknek! Olvassa el mai horoszkópját és tudja meg, milyen napra számíthat! A horoszkóp szerint a szingliknek, és a tartós párkapcsolatban élőknek is számos izgalmas élményben lehet részük.


Ismét fellángolhatnak az érzelmei a partner iránt, illetve újra megjelenik majd a kapcsolatukban a már elveszettnek hitt intimitás, és az egymás iránt érzett szenvedély. A Vízöntő szereti az izgalmakat, a változatosságot, a Bika viszont az állandóságban érzi magát otthon és biztonságban, ezért nem is tud teljesen megbízni a Vízöntőben. Emellett a Bika birtoklási vágya kifejezetten zavarja a Vízöntőt.


Ha tipikus Bika és Vízöntő párosról van szó, kapcsolatuk nemcsak problémás, de rövidtávú is.

Lassítson a rohanáson a Vízöntő. Titkok várják a Halakat. A lelkesedésed határtalan kedden is.


Minden programra nyitott vagy, mosolyogsz egész nap, amivel nem is okozhatnál nagyobb örömet a többieknek. Nehogy otthon maradj ma, kirándulj, sétálj a. Nincs más dolgo mint megadni az adataidat pontos születési dátum, óra, perc, hely , és máris megrajzoljuk a csillagrajzot, amely meghatározza az életedet. Kos (március - április 20) napi horoszkóp A múltban keresed a válaszokat, de ha a problémád nagyon is mostani, akkor lehet, hogy ezzel téves útra tereled a kérdést.


Nincs mindenre előre csomagolt megoldás, néha magadnak kell eldönteni, mi a helyes út. A Vízöntő embernek sokszor van valamilyen művészet iránti hajlama is. Ha a művészet fő hivatása lesz, előszeretettel keresi benne a kultikus, szakrális vonatkozásokat.


Nálunk megtudhatod mi vár a mai nap során. A csillagjegyek állásából minden kiderül, felkészülhetsz akár a legváratlanabb. Benne van az isteni szikra, ő egy lángész, de ha nem tudják a szülők, hogy ő egy Vízöntő és nem ennek megfelelően nevelik, akkor a zseniális vonás, különcködésekben fog megnyilvánulni.


Arról, hogy hogyan kell a Vízöntő gyerkőcöket nevelni, majd a következő részben olvashattok. Részletes bemutatás, általános jellemzés mind a horoszkóp csillagjegynek. Mettől meddig tart egy horoszkóp csillagjegy?


Pontos táblázat, hogy mikor.

Változtassa meg mindazt, ami nem tölti el elégedettséggel, amit nem érez a sajátjának! Hétvégi horoszkóp: minden pillanat örömöt tartogat neked. Zavarba ejtően jól alakulnak a dolgaid. Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen!


Antik héber horoszkóp Az antik héber horoszkóp és az egyiptomi asztrológia csak a hónapok egyforma felosztásában hasonlít egymásra. A különbség, hogy az állatövi jegyek helyett törzsek, valamint érzékek szerepelnek, és nincs előrejelzés, jövőjóslás, csupán az egyének jellemzésével foglalkozik. Napi horoszkóp Energiaszintje annyira magas, hogy ha nem talál megfelelő levezetést, nyughatatlanná és ingerlékennyé válhat az embertársaival szemben. Ha megpróbálja elfojtani a feszültséget, baleset érheti.


Mérleg - Vízöntő szerelmi horoszkóp A Mérlegnek társra van szüksége ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyen. Mérleg és Vízöntő két levegő jelű jegy, előreláthatóan jól megértik egymást. A vízöntő csillagjegy jellemzői.


A harmonikus Vízöntő -szülött önálló, független egyéniség. Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő , Halak. Tudd meg, hogy a te vagy a. Napi, heti, havi és éves horoszkóp. Asztrológiai kalkulátorok.


Itt mindent megtalál ami ezotériával kapcsolatos.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts