Freitag, 27. Februar 2015

Smeđa boja kose bez crvenog odsjaja

Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Tačnije, hoću da se ofarbam u tamno smeđu boju bez crvenog , bakarnog, ginger i sl. I to hoću učinit u sljedećih nekoliko dana. Dajte mi molim vas recite kako to da izvedem bez odlaska u frizerski salon.


Inače, tražeći rješenje ovom pro. Kešnik boja kose, koja se još naziva i karamel ili med boja, predstavlja nijansu koja ide gotvo uz svaki ten i izgleda veoma prirodno. Zato je ova boja kosa sve popularnija među pripadnicama lepšeg pola, ali nije uvek jednostavno dobiti ovu boju kose, naročito ukoliko se sami farbate.


Dugo je smeđa, a pogotovo smeđa boja bez crvenog pigmenta, smatrana kamuflažnom varijantom među bojama kose. Danas nove svjetlucave prirodne nijanse učinile su elegantnu podcijenjenu smeđu kosu pravom kraljevskom umjetnosti. Iako će donijeti efektnu promjenu izgleda, cimet nijansa istovremeno zadržava prirodan ton smeđe boje kose i pretvara ga u njegovu bolju, topliju verziju. Ako ste u potrazi za savršenom istovremeno suptilnom i efektnom promjenom boje kose , nijansa cimet je savršeni izbor.


Prvo da vam objasnimo kako nastaju pigmenti u vašoj kosi. Svi se mi rodimo s genetskim nasljeđenim pigmentima, ali tokom života oni se često mijenjaju. Kako je smeđa jedna od najnezahtevnijih nijansi, možete vrlo lako dostići do zdrave farbane kose.


Najzdravije farbane kose su upravo smeđe (i tamnije). Ne zahteva redovno farbanje, dužina se nikad ne farba dva puta, samo se preliva. Tako je kosa uvek zdrava, a boja sveža.


Crvena boja je lijepa i seksi, ali je se jako teško riješiti. Sandra Zajec Cookie otkriva kako spriječiti vraćanje crvenog pigmenta. Pitanje hitno :O Imam smeđu kosu, veći dio kose je moja prirodna smeđa , bez crvenog odsjaja , no davno prije sam se ofarbala u crveno-ljubičastu boju i na donjem dijelu je ostao crveni odsjaj. Htjela bih ga se nekako riješiti, pa sam došla na ideju da na cijelu svoju kosu stavim silver preljev, znam da će isprati brzo ako se desi nešto neočekivano , a preljev nije ni toliko jak, kao.


Vaša smeđa boja kose ima pravu dubinu, savršen odsjaj crvene i treba skladno pristajati uz vaš ten i oči. Sva ta očekivanja također su razlozi da oprezno obojite svoju kosu. Iz tog razloga važno je biti svestan tona boja kose i nijansi boja tako da možete odabrati farbu bez dodavanja neželjenih tonova ili stvaranja previše tamne kose. Sigurnija alternativa ispiranja žutih tonova nakon izbeljivanja koristi se sa šamponima za korekciju boje. Spomenuli ste da sami bojate kosu, ali moj savjet je da posjetite frizera jer kosi koja ima crveni pigment treba poseban tretman.


Ukoliko sami budete bojili kosu, teško ćete uspjeti prikriti crvenilo. PLUS: Za što tamniji rezultat, bez crvenog odsjaja, na 1g mješavine kane i indiga dodajte g amle u prahu. Potpuno crna boja može se postići bojenjem kanom i indigom u dvije faze. U prvoj fazi kosu obojite samo kanom, a zatim, u roku od sati, nanesite smjesu indiga, koja treba odstajati na kosi dva sata.


Taman, zagasito kafeno smeđi ton bez ikakvih crvenih odsjaja je veoma teško postići, ali kada pronađete odgovrajuću farbu ili vam frizer to stučno uradi, vredeće i bićete iznenađeni koliko je laka za održavanje. ODABERITE PRAVU NIJANSU Na izbijeljenoj kosi ostaje samo nekoliko crvenih pigmenata. Bojite li potom kosu prirodnim nijansama kao što su svijetlo smeđa, tamno plava ili srednje smeđa, tj.


Sahara svijetlo plava ili 6. Posle bojenja trajnom bojom, kojim ste promenili izblajhanu kosu u smeđu, može Vas iznenaditi zelena nijansa Vaše kose. To je zato što nova boja nije namenjena depigmentiranoj kosi, kao što je kosa bez crvenih pigmenata. Koristite crvenkasto- smeđa preliv, ili intenzivno toniranje da biste se oslobodili zelene nijanse. Smeđa boja kose – hladnije nijanse.


Hladna smeđa boja savršeno će pristajati osobama toplijeg podtona jer će pomoći da vaša koža izgleda kremastije te općenito ljepše. Hladnije nijanse, poput mocha smeđe boje na osobama dubljih tonova i tamnije boje kože mogu postići odličan rezultat. Nijanse plave boje kose. Svaka farba za kosu ima svoju nijansu i svoj ton.


Kada kupujete farbe za kosu, pratite uputstva i upravo broj koji piše na pakovanju. Najjednostavnija frizura s kojom ste uvijek bez brige. Bob do ramena ili popularno prozvan lob, frizura je s kojom si bez brige.


Razlog tome je taj što se smeđa i plava boja kane dobijaju hemijskim putem i dodavanjem različitih aditiva i supstanci listovima biljke kana. Ako želite da posvetlite kosu, bolje je da idete na varijantu korišćenja boja bez amonijaka ili biljnih.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts